DinnerStories – Kreatív emberek találkozóhelye | #FoodRocks
Közzétett: Nincs kategorizálva // Közzétett 23.06.2023

Az ősz az egyik ideális évszak a különleges élményekhez Bukarestben. Kezdve az égő levelek ízével, ami sok ember számára izgalmas, egészen addig a pontig, amikor visszaviszik gyermekkorukba, hogy megtapasztalják a nagyszüleik hátsó udvarát, a meleg tea illatát, tele ízekkel, ami minden bisztróból érkezik, vagy a kávégőz, ami reggel felfrissíti a lelket. Az ősz sajátos mély színváltozata többé nem tabutéma, attól a pillanattól kezdve, hogy az Instagram-felvételek témája lett. Bukarestben pedig rengeteg vad hely van, ahol a természet érintése mindenféle formában megnyilvánulhat. Az ősz ihletekkel teli évszak, legyen szó régiről vagy újról, leszámítva a kemencében sült különleges ételekre hintett gazdag fűszereket. Úgy érzi, nem teljes az ősz a sütőben sült sütőtök nélkül, megszórva szerecsendióval vagy néhány rozmaringgal? Ez inspiráló lenne.
A PIATRAONLINE bemutatóterem lehetővé teszi, hogy másként, de mindannyiunkhoz közelebbről érzékelje a természetet. A kő textúrák nyitott meghívást nyújtanak egy inspiráló szünetre Bukarest északi részén, ahol maradhat egy csésze teára és lazíthat, engedve magának, hogy elsodródjon a természet színeibe. És mivel alig vártuk az őszt, hogy előrukkolhassunk ezekkel a friss ötletekkel, az év eleje óta mindet behoztuk bemutatótermünkbe – Vlad Eftenie fotós és professzor által tartott fotóműhelyről. Építészet, Bukarest, Ciprian Sipos belsőépítészeti szemináriumaihoz a PIATRAONLINE a kreatív emberek találkozási helye, és ennek nagyon örülünk! Bemutatótermünk a legkülönfélébb közösségek válaszútjává vált, a designtól a művészetig, az építészetig és az élelmiszerig. Így örömmel fogadunk olyan eseményeket, amelyek minden nap új dolgok felfedezésére invitálnak bennünket.
A Dinner Stories egy ilyen esemény, a projektet Mia Munteanu, a Marks ügyfélszolgálati igazgatója és Veronica Mathew, a Nivana Yoga Románia jógaoktatója és táplálkozási szakértője képzelte el és hirdeti. Minden hónapban más lakást bérelnek az AirBnb-n egy estére, hogy Mia és Veronica meghívást küldhessenek közösségüknek egy, a felelős mezőgazdaság által termelt friss alapanyagokból készült vacsorára. Egy olyan világban, ahol a vacsora elkészítése luxussá vált, és manapság senki sem csinálja, az online rendelés vált alternatívává, számos különböző ok miatt, mint például: "nincs időm", nincs kedvem. ez" vagy „egyszerűbb". Kivéve azt, hogy egy nagyon fontos apró részletet folyamatosan elfelejtünk, és ez az élmény. A főzéssel töltött idő nem elvesztegetett idő, hanem szerzett tapasztalat. A hangulat, amiről azt hiszed, hogy nem Az 't have ráébreszti majd, hogy a vacsorafőzés azoknak, akik közel állnak a szívedhez, ideális módja a kikapcsolódásnak. A Nature Project az egészséges erőforrások megtalálásáról szól, miközben okos döntéseket kell hoznod ezekre a napokra a jelenlegi lehetőségekkel. Elég egyszerű.

Szeptemberben a Pavilon, az őszi kertünk adott otthont a Vacsoratörténeteknek . Hogyan alakult ez? A színek és ízek tárházába. A promóterek tájékoztatták a vendégeket a bukaresti és környékbeli helyi termelőkről, az alternatív bevásárlólistáról, az okos és egészséges vásárlás koncepciójáról, valamint arról, hogyan gazdálkodhat könnyebben és hatékonyabban mindennapi erőforrásaival. És még valami: hogyan válhat kreatívvá a konyhában természetes kő textúrák kiválasztásával, olyan textúrák kiválasztásával, amelyek #pinterestworthy bevonattá teszik.

A kő a pizzakő gránit vagy a tálaló tányérok mellett sokkal több formával képes befogadni egy konyha területét. A vacsora elkészítéséhez használt travertin munkalap kiegészítette az őszi konyhát. És mivel késő ősz van, és még melegen süt a nap, a Dinner Stories kint, a pavilonban történt, egy lenyűgöző Extra Blue gránit asztal fölött, egy különleges textúra, amely egy egész univerzumot rejt, és képes feldobni bármely konyha szellemét. , minden étel jobb kiemelésével. Színek bemutatója, amikor a vacsora felszolgálásra kerül, és a vendégek elfoglalják a helyüket, igaz?

Egy olyan világban, ahol az étel bárhonnan és a semmiből érkezik, mert az étel, amit a tabke-ra teszünk, nem igazán követhető, egy olyan világban, ahol a mesterséges az életünk és az otthonunk minden zugát elfoglalta, fontosnak tartjuk, hogy elkezdjük. önmagunk keresése, közelebb hozva életünkhöz azokat az elemeket, amelyek lehetővé teszik, hogy újra kapcsolatba kerüljünk a természettel, minden dolog eredetével. A kis élelmiszergyártóktól, akik képesek átadni nekünk az ételek régi jó ízét, testünk egészsége mellett, egészen a természetes anyagokig, mint a kő, amely képes visszaadni az "otthonos" hangulatot, ha lakberendezési projektünkhöz használjuk. A kő kényelmesen beilleszthető bármilyen térbe és korlátlan formában – burkolattól, munkalaptól és szaniteráruktól –, ahogy az egészséges étel is megtalálja a helyét és formáját bármely ház asztalánál. A természet korlátlan erőforrást biztosít számunkra, hogy életben tartsunk testileg és lelkileg is, csak nyitottnak kell lennünk, élni a lehetőséggel, tanulni, miközben mindent hatékonyabban használunk.

Minden ehhez hasonló projekt és esemény közelebb visz minket valódi természetünkhöz, mert azt tervezzük, hogy inspirálóként szolgáljunk közösségeink számára. Eddig a természetes kő minden projektben és minden területen megtalálta a helyét, de az utazás itt nem áll meg. A keresés halad tovább. Mit gondolsz? Ha neked is van ötleted, amit szeretnél velünk megvalósítani, keress minket Facebook oldalunkon, vagy írj e-mailt. Addig is élvezz minél több étkezési kirándulást!
Megjegyzések vagy vélemények:
Jelenleg nem érkeztek megjegyzések felhasználóinktól.
Írj véleményt vagy véleményt!