4 csodálatos munkalap éttermébe: A kő utazása a kulináris univerzumba
Közzétett: Különbözo természetes kövek // Közzétett 20.01.2021
Azt mondják, hogy először a szemünkkel esszük meg az ételünket, majd ízlelőbimbóinkkal kóstoljuk meg, és végül eldöntjük, hogy egy étel jó-e vagy sem. A sajátos ízeken vagy ízeken kívül, amelyeknek megvan a jelentősége, egy meglehetősen fontos részlet, amely kiegészíti a vásárlói élményt az étteremben, valójában a tér. Akár hiszi, akár nem, egy étterem dizájnjának minden részletét gondosan kitalálták, hogy személyes kapcsolatot alakítsanak ki a vásárlóval, élményként az adott térben. Egy étterem számos tényezőt tartalmaz, amelyeket figyelembe kell venni, hogy valódi kulináris és érzelmi élményt nyújtsanak látogatóinak. És pontosan azelőtt, hogy belépne egy étterembe, és lehetősége lenne észrevenni ezeket a részleteket, a külső egy étterem névjegykártyáját képviseli.
A legszebb helyeken tett utazásunk során azt tapasztaltuk, hogy az autentikus ízek és ízek tökéletesen passzolnak a tervezéshez használt természetes anyagokhoz – természetes kő, fa, növények. Különben semmi sem lehetett volna. A természetes anyagok, mint a természet egyedi alkotásai felelősek azért, hogy ezekre a helyekre természetes szépséget, pozitív energiát és egy felejthetetlen élmény nyugalmát vigyék. Természetesen az étel is fontos részlet, de megkockáztatnád, hogy egy barátságtalan helyen vacsorázz, ami a lehető leggyorsabb távozásra hív?
Természetesen a tökéletes beállítás sok elemet és nagyon sok előkészítést igényel. Ma azonban az étteremben lévő munkalapokat szeretnénk kiemelni – mint a vásárlók fő érdekességeit, és egyben a legkényelmesebb területet, ahol a szakácsokat segítik a legjobb ételeik elkészítésében. Miért olyan fontos a munkalap kiválasztása, hogyan válasszuk ki, milyen anyagokat használjunk – ez csak néhány kulcskérdés, amelyet érdemes feltenni magunknak, amikor hozzálátunk egy étterem, bisztró vagy akár kávézó kialakításához. A munkalapnak meg kell felelnie az Ön pénzügyi és tervezési követelményeinek, de ki kell elégítenie az ügyfél egyedi élmény iránti igényét is.
Egy ilyen nyilvános projekthez a munkalapoknak lenyűgözőnek kell lenniük, mind a látvány, mind a jellemzők tekintetében – tartósság, keménység, könnyen tisztítható és karbantartható. Természetesen nem rövid távú befektetést szeretne, inkább egy életre szóló befektetést, ha lehetséges. Attól függően, hogy a Horeca teret milyen stílusban részesíti előnyben, a természetes kő az Ön preferenciáinak megfelelő modellek széles választékát kínálja. Miért a természetes kőből készült munkalapok? Mert amellett, hogy ez az egyetlen természetes anyag, amely megfelel az Ön igényeinek, az ügyfél preferenciáinak is megfelel. Kemény és strapabíró anyag, minimális utókezelést igényel, belső szépsége pedig valódi.
1. Márvány munkalapok éttermekbe
Az abszolút szépségű anyag, a márvány munkalap lehet a Horeca terének – étteremnek, bisztrónak vagy kávézónak – fő jellemzője. Felületének minden ereje rendkívüli eleganciát közvetít, amely pozitív hozzáállással és jó közérzettel társul, amely kiemeli terét és étlapját egyaránt. Ha minimalista, vintage teret szeretne fa elemekkel és virágmintákkal, akkor a Volakas vagy Calacatta fehér márvány munkalapjai hiányoznak, és tökéletesen illeszkednek az Ön környezetéhez. A fehér márvány minden bizonnyal feldobja a teret, olyan eleganciát közvetítve, amely kellemes élményt nyújt ügyfelei számára. Használhatja a munkalapokat éttermi asztalokhoz – speciális méretre szabott projektekhez fordulhat a PIATRAONLINE-hoz – vagy bár- és konyhai munkalaphoz. A standard méretű 250 x 65 x 3 cm- es munkalapok prémium minőségük mellett óriási előnyt jelentenek, ami az idő. Normál méret lévén, mindössze annyit kell tennie, hogy kiválasztja az anyagot, mi pedig kiszállítjuk Önnek, így kevesebb időráfordítás és több energia áll rendelkezésére, amelyet projektje más területein használhat fel. Természetesen a karakteres éttermekbe a stílusos Nero Marquina márvány munkalapot ajánljuk. A márvány általában kiemeli a dekorációs projekteket, és hosszú távú tartóssága miatt nincs csereköltsége. A márvány könnyen tisztítható, és valójában a legpraktikusabb az összes felület közül. Tökéletesen vízálló márvány, minimális utókezelést igényel, és egy életen át élvezheti.
2. Pala munkalapok: egzotikus és elegáns
Ha egy egzotikus elemet részesít előnyben éttermében, akkor a pala legyen az ideális. A pala munkalapokat különleges és lenyűgöző dizájn, tartósság és nem porózus felület emeli ki, ami megkönnyíti a tisztításukat és kevesebb utókezelést igényel a travertinhez vagy márványhoz képest. Sokoldalú termék, amely konyhákban, bárokban és akár fürdőszobákban is használható. Nem porózus felületének köszönhetően a pala nem fejleszti a baktériumokat, nem szívja fel a folyadékot, így a felület nem foltosodik. A pala nagyon strapabíró természetes kő, nem karcolódik és jól bírja a hőt – ezért ideális konyhai étterembe. A polírozott bevonatú ezüst pala bármilyen formatervezési stílushoz illeszkedik, és azonnali szemet gyönyörködtető.
3. Travertin munkalapok mediterrán akcentusú területekhez
Annak ellenére, hogy minden a mediterránra utal, a travertin egy természetes kő, széles színvariációval és textúrákkal – felületét apró erek és tökéletlen lyukak húzzák alá, amelyek így tökéletessé teszik ezt az anyagot. A travertin munkalapok visszaverik a fényt, így a konyha vagy a bár sokkal világosabbnak tűnik, mivel a meleg érintés a helyiségből. A travertin munkalapok ideálisak, különösen akkor, ha az étterem mediterrán ihletésű témájú. Költségvetés szempontjából a travertin megfizethetőbb, mint a márvány vagy a pala. Kemény, tartós, könnyen tisztítható és kellemes felületű – a travertin munkalapok gyönyörűen díszítik éttermét.
4. Tartós gránit munkalapok a konyhába
A gránit egyértelműen a legtartósabb természetes kő. A gránit osztályozásának szabványai a következők: méret (3 cm vastagság minden munkalapon), sűrűség, nyomószilárdság, hajlítási feszültség (itt nem olyan fontos, mert a 3 cm vastagság), porozitás, amely a vízfelvételhez és a színhez kapcsolódik. Bár a gránitot nem emeli ki elképesztő színváltozat, a PIATRAONLINE termékcsalád 3 egyedi gránit modellt tartalmaz – Extra Blue Granite, Black Galaxy és Fantastico Gold –, amelyek határozottan kiemelik a teret.
Érdekes tények...
- A gránit munkalapok konyhai tűzhelyként használhatók kenyér vagy pizza sütéséhez
- A márvány munkalapok tálcaként használhatók az elsődleges süteményekhez
- A pala munkalapokat halételek tálalására használják
Függetlenül attól, hogy mit fog használni éttermében, bisztrójában vagy bármely más Horeca terében, ne feledje, hogy a természetes anyagok, az univerzum egyik eleme, következetesen javítja a vásárló utazását az ízek és ízek között. Úgy tűnik, minden nap felfedi, hogy a természetes kő iránti szenvedélyünk ragadós, és Bukarest-szerte kezdjük észrevenni. Az ilyen helyek rávilágítanak a természetes kő vagy más természetes anyagok használatának fontosságára és arra, hogy ezek hogyan képesek átalakítani egy terület hangulatát. Termékpalettánkban biztosan talál valamit dekorációs projektjéhez, ami segít abban, hogy minden vásárlónak átadhassa azt a felejthetetlen élményt. Ahogyan a természetes kő és univerzuma felfedezésének élményét is szeretnénk átadni Önnek, hogy feltárja szépségét, és felhasználhassa dekorációs projektje során. A természetes kő munkalap csak az egyik elem, amely képes átalakítani a koncepciót és a hangulatot. Egy olyan térben, ahová az emberek pihenni jönnek, utazást kínálhatsz nekik önmagukban és valódi természetükben.
Megjegyzések vagy vélemények:
Jelenleg nem érkeztek megjegyzések felhasználóinktól.
Írj véleményt vagy véleményt!