X

Csak 4 összehasonlítható termék

TERMÉKSKÁLA

Természetes kőből készült étkészlet 5 legjobb kollekciója

Közzétett: Tábornok // Közzétett 23.06.2023

fotó forrása: design-milk.com

„Üres kézzel lépsz be a konyhába, és ugyanúgy távozol is. Még a jele sincs annak, hogy ott vagy. Minden eltűnt, minden megevett."

A gasztronómia az ízlelőbimbók vagy az ízek által meghatározott kulturális élmény érzelmei kielégítésének művészete. Ez a terület kiterjedt kereséseket, tapasztalatokat, ízeket, ízeket és az ízlelőbimbók, de az emberi tényező teljes megértését is magában foglalja. A gasztronómia művészetté válik, ha mindenbe beleteszed a lelkedet, és főleg, ha minden alkalommal megvannak az eszközeid az új élmények megteremtéséhez. Ennek érdekében a konyha laboratóriummá válik, ahol a legszokatlanabb kombinációkkal kezd el játszani.

Valahogy megismertük azt a gondolatot, hogy a jó étel csak ízben és ízben, és kevesebb borításban és kiszolgálásban. Az ételt tápláléknak tekintjük, soha nem fordul elő, hogy az étel művészeti forma is lehet. Jelenleg lenyűgöz minket a lemezezés, bár minden séf mindig új vizuális perspektívákkal igyekszik lenyűgözni, textúrák, színek, ízek, új formák és anyagok segítségével, amelyek segítik a főzés művészetét. Mindent, hogy minden szögből egyensúlyt érj el a tányérodban. Aztán az ételeken kívül további részletek alakulnak ki, és cserébe kezdenek lenyűgözni – az étkészletek tálalásához.

A természetes kő manapság egyre több étteremben van jelen – a munkalapoktól , pizzakőtől , téglától a falakon, egészen a tányérok formájáig. A vásári vásár, a természetes kő nem ritka eleme a konyhának ; az emberiség kezdete óta nem csak házépítésre, hanem főzésre is használták. A természetes kő hőállósággal rendelkezik, amely lehetővé teszi a hő elnyelését, tárolását és kibocsátását, így optimális hőmérsékletet teremt az ideális főzési folyamathoz, az edény teljes felületén.

A természetes kövön való étkezés képes ezt a hozzáadott értéket hozzáadni a vásárlói élményhez. Természetes anyagként a természetes kő által sugárzó energia és elegancia alakítja az edényt. Sőt, ha meleg ételről van szó, a természetes kő optimális hőmérsékletet tart fenn a tálaláshoz. Akárhogy is, az érzés, amit egy tányér vagy márványtál közvetítenek, hiteles. A francia gasztronómiában a sokféle sajt messze a leghíresebb, de egy egyszerű tányérból látványossá válik a tálalótál – általában márványból és palapalából . A természetes kő szépsége és sokoldalúsága, varázsolja a tálalótányért vászonná a nagyszerű szakácsok alkotásainak kiállítására. A technika jelenlegi állása szerint a természetes kő egyre képlékenyebb és könnyebben megmunkálhatóvá vált, ami azt jelenti, hogy a legszokatlanabb formákat és felületeket is felveheti, vagy egyszerűen kombinálható különféle anyagokkal – fa, fém vagy üveg.

1. Shira Keret – Monolith

fotó forrása: pinterest

A vízerózió természetes folyamat, amely a kezdetektől fogva zajlik, de a víznek több ezer évnek kell eltelnie, amíg sikerül áttörnie magát a sziklán. Az áramlási sebesség és a kőzet típusa határozza meg a kő által felvett formákat. Ha a természetes folyamatot ipari sugárvágással helyettesíti, néhány másodpercre lesz szüksége a folyamat és a kis léptékű morfológia megismétléséhez.

fotó forrása: pinterest

Ezt a folyamatot szem előtt tartva Shira Keret tervező egy sor carrarai márványtárgyat készített – bár a műszaki rajz 2D és nagyon egyszerű, a folyamat kiszámíthatatlanná, organikussá és különösen eredetivé teszi a végső formákat. A "Monolith" kollekció tálalótányérokat és edényeket tartalmaz, amelyek meghatározzák és kiemelik a víz által formált természetes kő morfológiáját. És ezeknek óriási hatása lesz egy étteremben.

2. Mpgmb - Sass talapzatok

Ha a gasztronómia művészet, hogyan tudnál minden ételt talapzatra helyezni? A brooklyni Souda márkához tervezett Sass talapzatok fából és fehér márványból készülnek, és három méretben, különböző magasságban és átmérőben kaphatók. Használhatók tálaló- vagy bemutatótányérként, és a márvány és a fa egysége eredetiséget kölcsönöz az ételeknek, ami felejthetetlen élményt jelent az ügyfelek számára.

3. Fou de Feu – Ritmus

fotó forrása: foudefeu.com

A ritmus és az egyensúly meghatározó kulcsszavai ennek a gyűjteménynek. Különböző méretű tányérok, csészék és teáskanálok, tálalótányér és vágódeszkák a ritmus közvetítéséhez bármely vacsorához. Csak tiszta fehér márvány, bőr és fa. Egy gyűjtemény, amely úgy tűnik, elszakad egy csepp alaktól, amely alakot változtat, ahogy nőtt. Minden étel egyedi élmény lesz.

fotó forrása: foudefeu.com

4. Tom Dixon – A sziklacsalád

Többszöri indiai látogatása után Tom Dixon megalkotta az indiai erdők ihlette zöld márvány tálalótányérok és gyertyatartók kollekcióját. Minden kollekció egyedi az azt alkotó márványtömbök miatt. Még a formák is emlékeznek India egzotikus kultúrájára, és a tálalótányérok építészeti szobrokat imitálnak.

Megjegyzések vagy vélemények:
Jelenleg nem érkeztek megjegyzések felhasználóinktól.
Írj véleményt vagy véleményt!

Hasonló termékek:

Támogatás

bukaresti irodáinkban készült | olyanok tervezték, akik szerelmesek a természetes kőbe. Copyright ©2025, PIATRAONLINE, Minden jog fenntartva

Bemutatóterem és raktár:
Regisztráció

Iratkozzon fel hírlevelünkre. Ahhoz, hogy e-mailben tájékoztatást küldhessünk új termékeinkről és szolgáltatásainkról, kérjük, töltse ki az alábbi mezőket:


[GLOBAL_CHOOSE_LANGUAGE]
powered by teamshare
© Copyright 2025 Piatraonline HU
designed by headstart.ro
Message us on WhatsApp